نحوه اجرای نمای کرتین وال

نمای کرتین وال چیست

ارتباط ظاهر شما و نمای ساختمان چیست؟

همان طور که ما آدم های مختلف را در اولین نگاه از روی ظاهر آن ها مقایسه می کنیم ، برای یک ساختمان نیز اولین چیزی که یک ساختمان را در چشم ما متمایز و خاص می کند ظاهر آن است.در آدم های مختلف ،تفاوت ها از روی رنگ پوست ،موی لخت یا فروخیلی از موارد دیگر بررسی می شود اما در ظاهر یک ساختمان تنها چیزی که ظاهر آن را متمایز می کند،نمای آن است.نمای آجری،رومی،کامپوزیت و خیلی از نماهای دیگری که امروز در خیابان های دور و اطرافمان میبینیم.

نمای کرتین وال که یک نمای تمام شیشه ای برای ساختمان است،یکی از نماهایی است که ظاهر و نمای ساختمان شما را نه تنها در نگاه اول ، بلکه تا همیشه خاص و متفاوت می کند.نمای کرتین وال یا لامل تنها به یک نمای شیشه ای ساده محدود نشده و دنیای بسیار متنوعی را برای انتخاب و اجرا در اختیار شما قرار می دهد.

نمای کرتین وال چیست

 

 

نمای کرتین وال چیست

Wall و Curtain همان طور که تا الان متوجه شده اید کرتین وال یک کلمه انگلیسی است و از ترکیب دو کلمهتشکیل شده است که به ترتیب به معنای پرده و دیوار هستند.دلیل نامگذاری این نما به این نام وشهرت آن به این دلیل است که از نما به عنوان یک حایل سخت و نرم یاد می کنند.

حایل سخت و نرم یعنی استراکچر آلومینیومی کرتین وال به عنوان حایل سخت و قدرت مند مانند دیوار و شیشه استفاده شده در این نما ،مانند پرده سبک و زیبا است.اما مگر می شود این حجم از شیشه و آلومینیوم به کار رفته در نمای یک ساختمان وزن چشم گیر و قابل توجه ای نداشته باشد؟

 

نحوه اجرای نمای کرتین وال

 

از صفر تا 100 نمای کرتین وال در چند دقیقه!

نمای لامل یا همان کرتین وال به نمایی گفته می شود که سرتاسر از شیشه ساخته شده باشد و در نگاه اول،شی دیگری جز شیشه دیده نمی شود.نمای کرتین وال جزء نماهای ساختمان های مدرن و خاص محسوب می شود و اگر به دنبال ساختمانی لوکس و منحصر به فرد هستید،برای شروع متمایز شدن نمای کرتین وال یا لامل به شما توصیه می شود.

نمای کرتین وال در اصطلاح ، ساختاری “خود ایستایی” دارد. ساختار خود ایستا، به ساختاری گفته می‌شود، که سنگینی وزن بالا و عظیم شیشه را بر روی استراکچر کرتین وال یا همان لامل‌ها و شاسی کشی‌های مربوطه نگه می‌دارد و هیچ گونه بار اضافه و یا اصطلاحا مرده ای را بر ساختمان تحمیل نمی‌کند.این ویژگی خاص و جذاب این نما به معنای این است که هر گونه فشار و نیروی خارجی خود نما و شرایط جوی مانند باد ، طوفان و از این قبیل به خود ساختمان وارد نشده و همه ی این وزن و فشار به پوسته خارجی ساختمان تحمیل می شود و به بیان دیگر نمای کرتین وال یا لامل یک ساختار منحصر به فرد و مجزا از ساختمان شما خواهد بود.

 

نمای کرتین وال در ارتفاع و مقاومت ساختمان شما هیچ محدودیتی ایجاد نمی کند!

نمای لامل یا کرتین و البه دلیل وزن سبک خود و مواد تشکیل شده آن ، برای نمای پروژه هایی که ارتفاعات نسبتا بالایی دارند بسیار مناسب است،چرا که این نما به صورت کاملا مجزا از وزن وارد بر ساختمان بوده و علاوه بر زیبایی بخشی به ساختمان شما ، شمارا در طراحی ارتفاع ساختمان محدود نمی کند.

لامل یا کرتین وال به دلیل وزن پایین و نوع نصب آن ، ساختمان را بر خلاف تصور بیشتر افراد در مقابل زلزله مقاوم تر می کند،چرا که دیگر انواع نما به دلیل سنگینی که به وزن ساختمان می افزایند سبب کاهش مقاومت ساختمان شده و در مقابل زلزله بسیار ضعیف تر عمل می کند.

 

 

نگاهی تخصصی تر به لامل و نمای کرتین وال:

از ابتدای این محتوا دفعات زیادی با کلمه لامل برخورد کرده اید.لامل لامل‌ها در واقع همان سازه های  آلومینیومی هستند  که شیشه‌های نما روی آن‌ها نصب می‌شوند. این لامل‌ها در دو جهت افقی و عمودی نصب می شوند و فضایی شطرنجی مناسب با نصب صفحات شیشه ای  را ایجاد می‌کنند.

در نگاه تخصصی تر به لامل‌های عمودی مولیون و به لامل‌های افقی ترنسم می‌گویند. لامل‌ها نیز با توجه به طراحی که مهندسان و متخصصان این عرصه و کاربردی که دارند، دارای انواع مختلفی هستند. معروف ترین انواع لامل‌ها، لامل‌های آلومینیومی، لامل‌های فولادی و لامل‌های چوبی است که امروزه کاربردی ترین و رایج ترین نوع لامل ،لامل آلومینیومی است.متخصصان صنعت پنجره و نما از جمله گروه پارسه ، استراکچر نمای کرتین وال را به گونه     عایق بندی کنندتااز هدر رفتن EPDM ای طراحی می کندد که بتوانند شیشه هارا با لاستیک مخصوصی با نام

حرارت و انرژی داخل ساختمان جلوگیری کنند.اما علت رایج بودن لامل آلومینیومی در ساختار نمای کرتین وال چیست؟علت استفاده از لامل‌های آلومینیومی، این است که نمونه‌های فولادی و چوبی به علت مشکل خوردگی و وزن بالا، باعث بروز مشکلاتی در عایق بندی می‌شوند که همین موضوع باعث شده است که این لامل‌ها در بازار مورد استقبال قرار نگرفته و به مرور زمان فراموش شده اند.

یکی دیگر از مواردی که سبب خاص بودن و متمایز شدن نمای کرتین وال با لامل های آلومینیومی می شود این است که استراکچر آلومینیومی لامل کرتین وال قابلیت نصبِ سایر متریال‌های پوششی از قبیل کامپوزیت، نمای سرامیکی و موارد دیگر  را دارد.

 

انواع نمای کرتین وال چند نوع است و تفاوت آن ها با یکدیگر چیست؟

نوع اول فریم لس یا همان Farmless : نمای کرتین وال از نظر نصب به دو طبقه بندی مختلف تقسیم می شود

دسته دو Facecap  یا درپوش دار معروف است.نوع فریم لس لامل ها خود به دو بدون قاب و نوع دوم به فیس کپ تقسیم بندی می شوند که انتخاب هر کدام از این استراکچر ها براساس Uframتمام فرم لس یا فول فرم و یوفرم

طراحی و اندازه گیری های انجام شده توسط کادر مجرب و متخصص می باشد.

همان طور که در بالاتر هم اشاره کردیم ،در ساختار کرتین وال برای افزایش قدرت عایق بودن این نما،از ساختار استفاده می شود و این لاستیک ها نیز به EPDMترمال بریک به وسیله لاستیک های عایق کننده به دلیل شکل ظاهری از  عایق‌بندی بالایی برخوردار هستند و نفوذ پذیری در این سیسیتم ترمال بریک استفاده شده در نمای ساختمان امکان پذیر نیست.البته این مقدار توضیح تنها بخشی از توضیح لازم و مربوط به پنجره ترمال بریک بود و شما می توانید برای آشنایی کامل تر با این پنجره به قسمت پنجره ترمال بریک رفته و اطلاعات خود را کامل تر کنید.

 

یکی از تفاوت هایی که میان دو ساختار فریم لس و درپوش دار نمای کرتین وال وجود دارد این موضوع است که لاستیک عایق در طبقه بندی درپوش دار بر روی لامل آلومینیومی قرار می گیرد اما در زبقه بندی فریم لس این لاستیک های عایق کننده قدرت مند داخل لامل ها قرار می گیرند.

 

در مورد تفاوت میان نمای فریم لس و درپوش دار در نمای کرتین وال، باید دید خارجی  نما را در نظر گرفت. در نمای درپوش دار، استراکچرهای آلومینیومی عمودی و افقی نصب شده یا همان ترنسم و مولیون در نمای کرتین وال کاملا قابل مشاهده است و شیشه‌ها را ازهم متمایز می‌کند، اما در نمای فریم لس، استراکچر ‌های آلومینیومی بیرونی حذف می‌شود و در پشت شیشیه ها قرار می گیرد،به این ترتیب هنگام بازدید از نمای خارجی تنها و تنها شیشه دیده می شود و زیبایی خاص و متفاوتی را به ساختمان شما می دهد.

 

ابعادی دلخواه با قیمت ارزان!

در سفارش نمای کرتین وال یا لامل هیچ گونه محدودیتی وجود ندارد و شما توانایی شیشه کردن نمای ساختمان خود را تا هر ارتفاع و پهنایی دارید.یکی از مواردی که در نصب نمای کرتین وال قابل توجه و مهم است تفاوت در ابعاد لامل های افقی و عمودی است. معمولا طراحان لامل های افقی را کوچک تر از لامل های عمودی در نظر می گیرند چرا که فشار و نیروی وارد شده بر این نما بیشتر به لامل عمودی یا مولیون می باشد.اما از طرفی دیگر طراحان نماهای ساختمانی برای جذابیت و زیبایی بیشتر نما ، لامل های افقی و عمودی را به یک اندازه طراحی می کنند.

آخرین قسمت و مهم ترین قسمت محتوای نمای کرتین وال یا همان لامل موضوع قیمت است.این نما نسبت به بیشتر نماهای موجود در بازار مقرون به صرفه تر بوده و کمترین هزینه را برای شما خواهد داشت و با یک حساب بسیار ساده می توان به زیبایی بیشتر و سود بیشتر با استفاده از نمای کرتین وال پی برد.

 

خسته نباشید به شما متخصصان نمای کرتین وال!

پس از خواندن این متن شما به یک متخصص نمای کرتین وال تبدیل شده اید و به راحتی می توانید برای انتخاب نمای مورد علاقه خود فکر کنید.گروه پارسه نیز از مشاوره رایگان نمای کرتین وال تا اجرای آن با شما و در کنار شماست.مشاوران با تجربه و زبده پارسه از طریق راه های ارتباطی شرکت آماده مشاوره کاملا رایگان به شما می باشند پس همین حالا مشاوره نمای شیشه ای خودرا شروع کنید.